Jaren 50 jurken

Jaren 50 jurken zijn tegenwoordig in allerlei variaties en modellen verkrijgbaar en dat geldt natuurlijk ook voor 2e hands kleding uit de jaren 70. De jaren 50 jurken zijn in een tweedehandse versie te koop, maar de modemerken brengen vanwege de toenemende populariteit van vintage kleding steeds nieuwe ontwerpen uit. De nieuwe ontwerpen hebben natuurlijk de stijl en specifieke kenmerken van de originele jaren 50 jurken. Het aanbod van nieuwe jaren 50 jurken is in dat opzicht dan ook groter dan het aanbod van tweedehands jurken uit de jaren vijftig.

Jaren 50 jurken in hippe en trendy modellen

Jaren 50 jurken zijn helemaal hip en trendy onder de modebewuste dames, die een exclusieve stijl willen benadrukken met een knipoog naar het verleden. Het aanbod dat in deze tijd verkrijgbaar is varieert van trendy pin-up jurkjes tot swingdresses. De legendarische stijl van weleer, zoals de pin-up stijl, rockabilly stijl en jurken met kokerrokken is weer helemaal in. Wie zich graag anders dan anders wil kleden en met de kledingstijl een statement wil maken of de persoonlijkheid wil benadrukken, heeft een ruime keuze uit het aanbod van jaren 50 jurken. De nieuwe modellen retro jurken zijn geïnspireerd op de kleding uit de jaren vijftig, maar bieden uiteraard wel het hedendaagse comfort. Voor jaren 50 jurken die tweedehands worden gekocht en voor 2e hands kleding uit de jaren 70 geldt vaak, dat de maten niet meer overeenkomen met de maten die in deze tijd worden gehanteerd. Daar is wel een oplossing voor te vinden, want uiteraard kunnen de jurken uit de jaren vijftig handmatig passend worden gemaakt.

Jaren vijftig jurken

Jaren vijftig jurken zijn in diverse stijlen verkrijgbaar en zowel in de vorm van echte vintage kleding als in nieuwe mode, waarvan het thema gebaseerd is op de jaren vijftig. Het decennium van weleer is qua modebeeld te splitsen in het begin en aan het einde voor de overgang naar de jaren zestig. De jaren vijftig jurken die bijvoorbeeld in het begin heel erg in opmars waren, hadden een prachtig zandloper silhouet met daaronder wijde rokken of juist hele smalle potloodrokken. Om het geheel af te maken droegen de dames in die periode vaak een bijpassend hoedje. 

 

 Wij worden gevonden op:

jaren vijftig jurk
jaren vijftig jurken
tweedehands kleding jaren '50
hoge bikinbroeken
hoge taille bikini
jaren 50 bikini
jaren 50 jurk
jaren 50 jurken
jaren 50 jurken online
jaren 50 kledingstijl
jaren50jurken
jurken jaren 50
kleding uit de jaren 50
met een korte taille een jaren vijtig jurk kopen
retro bikini kopen
stijl jaren vijftig